Antec is partner van Building Technology

Realisatie – Compressor installatie: brandweer Schoten

Antec was verantwoordelijk voor de levering en installatie van een compressor voor de brandweer in Schoten.

Onze klant zocht naar een betrouwbare compressor met zo min mogelijk storingen, daarnaast moest er moest ook rekening worden gehouden met beperkte ruimte.

Om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen, is gekozen voor de EN-serie van ELGi. De EN-serie van ELGi is compact, stil en betrouwbaar. Het biedt een uitgebreid scala aan functies voor industrieën waar grootte, betrouwbaarheid en kosten belangrijk zijn.

ELGi’s schroefcompressoren van de EN-serie zijn ontworpen om alle functionele componenten en compressoren in een gemeenschappelijke behuizing in te bouwen. Met hun geringe afmetingen, hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudsvereisten zijn de EN-serie compressoren ideaal voor kleine en middelgrote industrieën.

Bovendien is de compressor uitgerust met handige functies, zoals een servicedeur die toegang biedt tot de onderhoudspunten, een spin-on oliefilter en afscheider voor eenvoudig en regelmatig onderhoud.Heeft u graag meer informatie over ons compressoren gamma? Bekijk dan snel ons assortiment op onze product pagina of contacteer ons voor persoonlijk advies. https://antec.be/producten/compressoren/

 

Compressor installatie ELGI

 

volledige   nieuwsoverzicht   >