ENGINEERING — OMKASTING

Omkasting

De waarde van een hoogwaardige omkasting voor installaties mag niet worden onderschat. Een dergelijke omkasting verlengt namelijk de levensduur van uw installatie doordat deze beschermd is tegen externe stof- en vuilophoping. Bovendien zorgt een omkasting voor minder geluidshinder en overlast.

Met hun uitgebreide ervaring in engineering kan Antec de juiste omkasting leveren die perfect past bij uw industriële installatie.

Nieuwe omkasting voor bestaande dieselgenerator

Als de bescherming van uw dieselgenerator niet meer voldoet aan de eisen of de normen, maken we graag een voorstel om uw generator helemaal volgens de geldende normen aan te kleden.
Uw generator is met een omkasting degelijk beschermd tegen stof en vuil en degelijk afgeschermd tegen omgevingsinvloeden.

Omkasting voor pomp met frequentiedrive

In pompsystemen verbetert u aanzienlijk de prestaties door de pompactiviteiten te optimaliseren. Met specifieke besturingsfuncties en intelligente beveiligingsfuncties optimaliseren frequentieregelaars de productie en beschermen ze de motor en de apparatuur in het systeem. De omkasting van dit geheel zorgt ervoor dat alles stofvrij en veilig wordt omkast.

Atex gekeurde omkasting met pomp

Mobiel powerstation voor koelcontainers