Antec is partner van Building Technology

Omkasting

ENGINEERING — OMKASTING

De waarde van een hoogwaardige omkasting voor installaties mag niet worden onderschat. Een dergelijke omkasting verlengt namelijk de levensduur van uw installatie doordat deze beschermd is tegen externe stof- en vuilophoping. Bovendien zorgt het ook voor minder geluidshinder en overlast.

Met hun uitgebreide ervaring in engineering kan Antec de juiste omkasting leveren die perfect past bij uw industriële installatie.

geluidsisolerende omkasting van Antec
Nieuwe behuizing van een dieselgenerator Antec

Nieuwe omkasting voor bestaande dieselgenerator

Als de bescherming van uw dieselgenerator niet meer voldoet aan de eisen of de normen, maken we graag een voorstel om uw generator helemaal volgens de geldende normen aan te kleden.
Uw generator is met een omkasting degelijk beschermd tegen stof en vuil en degelijk afgeschermd tegen omgevingsinvloeden.

Omkasting voor pomp met frequentiedrive

In pompsystemen verbetert u aanzienlijk de prestaties door de pompactiviteiten te optimaliseren. Met specifieke besturingsfuncties en intelligente beveiligingsfuncties optimaliseren frequentieregelaars de productie en beschermen ze de motor en de apparatuur in het systeem. De omkasting van dit geheel zorgt ervoor dat alles stofvrij en veilig wordt omkast.

Een geluidswerende pomp behuizing van Ante

Atex gekeurde omkasting met pomp

Een geluidsisolerende Atex behuizing op maat van Antec

Mobiel powerstation voor koelcontainers

Mobiel Powerstation

Geluidsisolerend

Met Antec kiest u voor zekerheid, kennis en maatwerk in omkastingen. Onze kennis is ons fundament. We combineren theoretische expertise in geluid en engineering met uitgebreide praktijkervaring. Zo kunnen we altijd de beste oplossingen bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften. Maatwerk is onze specialiteit. Met hoogwaardige engineering en geavanceerde productiemethoden kunnen we zelfs de meest specifieke wensen realiseren. Kwaliteit staat hierbij voorop, altijd. We ontzorgen u volledig. Als compacte, betrokken en flexibele organisatie schakelen we snel en regelen we alles, van engineering tot montage en onderhoud van geluidsisolerende omkastingen. Zelfs de meest complexe vraagstukken zijn bij ons in goede handen. Kies voor Antec en laat ons u helpen bij uw project.