ENGINEERING — OMKASTING

Omkasting

Het belang van kwalitatieve omkasting van installaties mag niet worden onderschat.              Een kwalitatieve omkasting zorgt namelijk voor een langere levensduur aangezien uw installatie beschermt is tegen stof en vuil van buitenaf. Daarnaast zorgt een omkasting voor minder geluidshinder en-overlast. 

Aangezien Antec over ervaring in engineering beschikt hebben onze techniekers de nodige kennis voor het afleveren van een geschikte omkasting voor uw industriële installatie.  

Nieuwe omkasting voor bestaande dieselgenerator

Als de bescherming van uw dieselgenerator niet meer voldoet aan de eisen of de normen, maken we graag een voorstel om uw generator helemaal volgens de geldende normen aan te kleden.
Uw generator is met een omkasting degelijk beschermd tegen stof en vuil en degelijk afgeschermd tegen omgevingsinvloeden.

Omkasting voor pomp met frequentiedrive

In pompsystemen verbetert u aanzienlijk de prestaties door de pompactiviteiten te optimaliseren. Met specifieke besturingsfuncties voor meerdere pompen en intelligente beveiligingsfuncties optimaliseren frequentieregelaars de productie en beschermen ze de omvormer, motor en apparatuur in het systeem. De omkasting van dit geheel zorgt ervoor dat alles stofvrij en veilig wordt omkast.

Atex gekeurde omkasting met pomp

Mobiel powerstation voor koelcontainers