Antec is partner van Building Technology

Maatwerk pompen en generatoren

ENGINEERING — MAATWERK IN POMPEN EN GENERATOREN

Aangezien Antec jaren lange ervaring heeft in engineering en een flexibele sleutel-op-de-deur mentaliteit hanteert voor alle projecten is het belang van maatwerk pompen en generatoren niet te onderschatten. Antec gelooft dat er voor elke specifieke industriële toepassing een op maat gemaakte installatie bestaat.

“Specifieke toepassingen vereisen specifieke oplossingen”
Maatwerk pompen en generatoren van Antec - oplossingen die perfect aansluiten bij uw industriële behoeften
Maatwerk generatorsets van Antec - perfect afgestemd op uw industriële vereisten.

Generatorsets op maat

Antec biedt maatwerkoplossingen voor generatorsets die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde toepassingen en extreme weersomstandigheden. Zowel het engineeringproces als de assemblage worden verzorgd door Antec.

Op maat gemaakte generatorsets kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met een ventilatierooster dat is voorzien van een toegevoegde mistfilter. Dit zorgt ervoor dat interne schade door vochtige zoute buitenlucht wordt voorkomen.

Hybride systemen op maat

Aangezien energieverbruik, TCO en uw ecologische voetafdruk belangrijker zijn dan ooit tevoren, is Antec ook gespecialiseerd in het uitwerken en opbouwen van een volledig hybride systeem. Zonnepanelen en batterypacks kunnen naadloos gecombineerd worden met uw generatorset.
Hybride maatwerkgenerator van Antec - aangepast aan uw specifieke energiebehoeften.
Pompsets op maat van Antec - afgestemd op uw industriële vereisten voor optimale prestaties

Pompsets op maat

Specifieke toepassingen vereisen soms specifieke oplossingen. Door de jarenlange ervaring in de scheepsvaart ontwerpt en bouwt Antec volledige pompsystemen voor elke industriële toepassing.

Ventilatie en filters op maat

Voor specifieke industriële toepassingen met betrekking tot ventilatie en filtersystemen waar geen standaard oplossingen voor zijn voorziet Antec een custom build oplossing.

Maatwerk Industriële Pompen

Maatwerk pompen en generatoren, Antec zorgt voor de oplossing.

 Als toonaangevende leverancier bieden wij een uitgebreid assortiment aan oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw industrie.

 

Bij Antec begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen stelt aan de pompoplossingen. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die zijn ontworpen om perfect te passen bij uw industriële toepassingen. Of u nu op zoek bent naar pompen voor de chemische, voedingsmiddelen-, farmaceutische of andere industrieën, wij leveren pompen die voldoen aan uw exacte specificaties.

Unieke prestaties

Voor de meeste toepassingen zijn standaard geproduceerde pompen beschikbaar op de markt. Toch zijn er altijd uitzonderingen. Dit kan te maken hebben met een ongewone capaciteit, kopdrukverhouding, lage toerentalvereisten, ruimtebeperkingen, vervanging van een pomp waarvan de fabrikant niet meer bestaat, unieke combinaties van apparatuur (zoals een pomp-turbine) of andere speciale eisen.

Ontwerp op maat

Met meer dan 20 jaren ervaring als pompproducent kijken we ernaar uit om uw unieke behoeften te begrijpen en een passende pomp(combinatie) te ontwerpen. Naast het ontwerpen, produceren, testen, installeren en in bedrijf stellen van de pomp, kunnen we, indien gewenst, ook het volledig geïntegreerde pakket inclusief aandrijvingen, tandwielen, instrumenten en bedieningselementen verzorgen.

Maatwerk industriële generatoren

Ontdek maatwerk industriële generatoren van Antec. Als toonaangevende producent bieden wij oplossingen die nauw aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Met decennialange ervaring begrijpen we dat standaardgeneratoren niet altijd voldoen aan uw eisen. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw specifieke vereisten.

Bij Antec gaan we verder dan alleen het produceren van generatoren. We luisteren naar uw unieke behoeften en ontwerpen vervolgens een generator die precies aan uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een hogere capaciteit, specifieke afmetingen, of integratie met bestaande systemen, wij zorgen ervoor dat uw generator perfect past bij uw toepassing.

Onze maatwerkgeneratoren worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in de meest veeleisende omgevingen. Bovendien kunnen we het gehele proces beheren, van ontwerp tot installatie en onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw generator perfect werkt en blijft werken.

Kies Antec voor maatwerk industriële generatoren die aan uw specifieke behoeften voldoen en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. U kan ons steeds contacteren door te klikken op volgende knop.