Antec is partner van Building Technology

Industriëel Onderhoud

SERVICE — INDUSTRIËEL ONDERHOUD ANTEC

Om U te verzekeren van een goede werking van uw installatie is preventief onderhoud van zeer groot belang. Onderhoud draagt bij tot een verlenging van de levensduur van de toestellen, minder energieverbruik en tal van nutteloze herstellingen worden vermeden. 

Vandaar biedt Antec onderhoudscontracten aan, zo kan U op vaste tijdstippen, afhankelijke van het gebruik en tegen een minimale kost, uw installaties laten onderhouden.

“24h/24h 7 dagen op 7”

Industriëel onderhoud Antec
Antec voert onderhoud uit aan industriële machines in een fabriek

‘Het jaarlijkse preventief onderhoud van Antec heeft een enorm effect gehad op de betrouwbaarheid van mijn generatorset’

Onderhoudscontract bij Antec

Antec is de partner voor het uitvoeren van professioneel onderhoud aan uw installaties. Onze jarenlange ervaring in engineering resulteert zich in kwalitatieve service en onderhoud. Onze techniekers zijn gespecialiseerd  in het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen in de productie.

Tijdens dit onderhoud wordt de volledige installatie gecontroleerd en daar waar nodig afgesteld en/of bij geregeld. Indien er tijdens het onderhoud een defect of anomalie wordt vastgesteld zullen wij het nazicht in de mate van het mogelijke afwerken. De nodige herstellingswerken worden apart aangeboden ter uwer goedkeuring alvorens over te gaan tot herstellingswerken.

Heeft u graag info of een voorstel? Twijfel niet en contacteer ons.

Wisselstukken

Ook voor losse onderdelen en wisselstukken van al uw installaties kan U bij ons terecht. Door onze ruime voorraad aan wisselstukken is meestal een snelle service of interventie mogelijk. Niet direct herstelbaar? Dan kunnen we een tijdelijk vervangtoestel voorzien.

Wagenpark Antec en voert veiligheidscontroles uit tijdens industrieel onderhoud

Vraag hier  vrijblijvende uw onderhoudscontract aan >

Industriëel onderhoud compressoren

Het onderhoud van een oliegesmeerde luchtcompressor is van vitaal belang voor een lange levensduur, optimale efficiëntie en betrouwbaarheid. Of u nu werkzaam bent in de productie, auto-industrie of een andere sector die perslucht vereist, het opvolgen van eenvoudige onderhoudstips kan aanzienlijke invloed hebben op de prestaties van uw compressor. En als het gaat om het kiezen van de beste oliegesmeerde schroefcompressoren, is Antec de eerste keuze voor veel industrieën. Laten we enkele essentiële onderhoudstips bekijken en begrijpen waarom Antec de voorkeur geniet bij veel bedrijven.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het onderhoud van compressoren en toebehoren van de meeste industriële merken. Dit omvat compressoren, luchtdrogers, filters, compressorolie en alle andere onderdelen en accessoires voor perslucht.

Bij Antec hebben we de technische expertise om het onderhoud aan uw compressor uit te voeren. Of het nu gaat om een volledige onderhoudsbeurt of een tussentijdse olieverversing, u kunt op ons rekenen! Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar om het onderhoud van uw compressor te verzorgen.

Het regelmatig vervangen van filters en olie van uw compressor draagt aanzienlijk bij aan de verlenging van de levensduur ervan. Met de juiste luchtfilter zorgt u ervoor dat het aanzuigsysteem van uw compressor vrij blijft van verontreinigingen. Door te kiezen voor hoogwaardige olie bent u verzekerd van optimale prestaties en een lange levensduur van uw compressor. We hebben de juiste olie voor elke zuiger- of schroefcompressor, inclusief voedselgeschikte olie voor specifieke toepassingen.

Uw compressor moet onder alle omstandigheden optimaal blijven presteren. Daarom is het van groot belang om kwalitatieve filters en filterelementen te gebruiken in uw compressoren.

Industriëel onderhoud generatoren

Het onderhoud van uw industriële generator is van cruciaal belang om onverwachte en kostbare situaties te voorkomen. Door regelmatig de lagerbehuizingen te openen en de lagers, lagerconditie, spelingen en afdichtingen te controleren, kan uitval worden voorkomen.

Industriëel onderhoud pompen

Het is vaak aan te raden om pompen en pompinstallaties tijdig of periodiek te inspecteren en te onderhouden. Veel pompen zijn namelijk een cruciaal onderdeel van een proces, en prestatieverlies of zelfs acute uitval kan ernstige gevolgen hebben. Door regelmatige inspecties en/of periodiek onderhoud uit te voeren, kunnen veel potentiële storingen worden voorkomen.

Tijdens inspecties van bijvoorbeeld drukverhogingsinstallaties, boostersets of calamiteitenpompen wordt gecontroleerd of de belangrijkste componenten nog correct functioneren. Defecte of versleten onderdelen worden vervangen of gerapporteerd, zodat een eventuele reparatie tijdig kan worden gepland.

Bij periodiek onderhoud, bijvoorbeeld tijdens een geplande onderhoudsstop, worden slijtdelen preventief vervangen om extra bedrijfszekerheid te bieden, vooral in kritische toepassingen.