Antec is partner van Building Technology
Nieuws Brigade Canine

Nieuws – Antec inventief met levertijden noodstroomgeneratoren

Zoals iedereen (in de sector) weet swingen de levertijden van noodstroomgeneratoren de laatste maanden de pan uit, levertijden van 5-8 maanden zijn niet meer ondenkbaar en zorgen voor problemen bij bedrijfsleiders. Daarnaast kan ook de verhuurservice de grote vraag naar noodstroomgeneratoren niet meer bolwerken. Om deze malaise op te lossen ging Antec inventief aan de slag en werd het via trouwe partners en eigen ervaring in engineering mogelijk om de levertijden van bepaalde stroomaggregaten aanzienlijk te verkorten.

Zo voorzag Antec recent een oplossing voor een dringende vraag naar een noodstroomgenerator voor het nieuwe opleidingscentrum van Brigade Canine, in opdracht van ITB. Het nieuwe opleidingscentrum (700 m²) biedt onderdak voor ruim 50 politiehonden en wordt uitgerust met voorzieningen voor opleiding, het onderhoud en de training van de hondenbrigade. Daarnaast wordt er in het gebouw ook een gloednieuwe schietbaan aangelegd.

Voor brigade Canine was wachten op de courante levertijden van bepaalde groepen geen optie. Antec kon deze omzeilen door via een trouwe klantenrelatie met een dealer uit buitenland een alternatieve groep aan te bieden vanuit een stockvoorraad voor dit project. In samenspraak met de klant werden later meerdere aanpassingen uitgevoerd zodat de groep perfect overeenkomt met de eerder vooropgestelde specificaties, zonder in kwaliteit te moeten inboeten. Op deze manier zorgde Antec ervoor dat de noodstroomgroep binnen de maand geleverd werd bij de klant.

Ondervindt u ook problemen met het opstarten van uw bedrijfsactiviteiten door de lange levertijden van bepaalde noodstroomgeneratoren? Onze experten doen hun best om ook voor uw project een geschikte oplossing te vinden. Contacteer ons op volgende nummer 03/541 00 09 of via info@antec.be

 

 

volledige   nieuwsoverzicht   >