Antec is partner van Building Technology

Industriële Installaties

SERVICE — INDUSTRIËLE INSTALLATIES POMPEN EN GENERATOREN​

Bij Antec hanteren we een flexibele sleutel-op-de-deur mentaliteit voor al onze projecten. Dit wil zeggen dat we oplossingsgericht te werk gaan en onze installaties op maat van de klant afwerken.
Samen met het verkoop team worden de behoefte van de klant besproken. Vervolgens worden er een werkplan opgemaakt en zullen de nodige opmetingen ter plaatsen worden uitgevoerd. 
Tot slot bezorgen wij een offerte voor de te nemen stappen. U kan altijd ons verkoopteam contacteren voor extra informatie.

Industriële installaties
Close-up van een industriële pompinstallatie met verschillende pompen en afsluiters

Installatie industriële pompen

Door onze jarenlange ervaring in de industriële wereld en de scheepvaartsector heeft Antec een grote expertise in de sector van industriële pompen. Dit geeft U de garantie dat uw pompeninstallaties correct, doordacht en efficiënt worden geplaatst.

Het selecteren van de geschikte pomp is slechts een eerste stap, vervolgens volgt een ingewikkeld installatieproces. (plannen, P&ID, installering van een leidingnet, afsluiters, elektrische sturingen en sensoren). Zelf een eenvoudige pomp kan uitgroeien tot een complex proces. Vandaar neemt Antec dit graag van U over.

Installatie generatoren

Antec installeert generatorsets voor noodstroomvoorzieningen, standaard sets voor continue stroomvoorziening of mobiele toepassingen. Voor deze toepassingen voorziet Antec zowel de engineering als de samenbouw.

De omvang van onze generatoren installaties bepaalt u zelf, van losse levering en indienstname tot een volledig sleutel-op-de-deur installatie. Daarnaast voorziet Antec ook alle nodige aansluitingen en de volledige integratie in het gebouw.

Installaties Krachtige industriële generator voor noodsituaties in een fabrieksomgeving
Industiële installaties voor filters en stofafzuiging ​

Installatie filters en stofafzuiging

Door jarenlange ervaring in industriële toepassingen zijn onze techniekers perfect opgeleid voor het installeren en ontwerpen van uw filterinstallatie en stofafzuiging. Vanwege onze sleutel-op-de-deur mentaliteit voor alle projecten is geen enkele opdracht onmogelijk en voorziet Antec een custom build oplossing. Hierdoor kunnen partners rekenen op een compleet afgewerkt filter of stofafzuiging systeem met persoonlijk afgestemde service na verkoop. 

Installatie compressoren

Bij Antec zijn onze techniekers gespecialiseerd in het installeren van volledige assortiment ELGI compressoren. Dit omvat zowel de installatie van olievrije, oliegesmeerde als mobiele schroefcompressoren. Dankzij het efficiënte aftersalesnetwerk van ELGI kunnen ELGI-onderdelen gemakkelijk worden vervangen en gerepareerd worden onder garantiebescherming. Dit zorgt ervoor dat techniekers snel en efficiënt onderhoud kunnen uitvoeren aan compressorinstallatie van ELGI.

Een robuuste industriële compressor voor gebruik in industriële installaties

Industriële installaties voor pompen

Onze expertise ligt in het selecteren van de juiste pompoplossing voor onze klanten, aangezien de pompselectie cruciaal is voor zowel de levensduur als de efficiëntie van het systeem.

Levering van de juiste pompsystemen

Dankzij onze samenwerking met diverse gerenommeerde merken, kunnen wij voor elke behoefte het juiste pompsysteem voor uw bedrijf garanderen. Onze mogelijkheden en referenties zijn vrijwel eindeloos. Naast de pompen zelf leveren wij ook bijbehorende besturingen, meet- en regeltechnieken, terugslagkleppen, leidingwerk en meer

Professionele plaatsing en installatie

Wij kunnen alle door ons geleverde pompsystemen installeren. Vaak worden wij flexibel en snel ingeschakeld voor de installatie van pompsystemen in verschillende projecten. Snel reageren op verzoeken is voor ons geen probleem, dankzij onze grote voorraad. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het volledige pompstation of pompsysteem gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Installatie industriële compressoren

Antec heeft meer dan 25 jaar ervaring in industriële perslucht en compressoren. We delen graag onze kennis over perslucht met grote industriële bedrijven en ook met KMO’s, op een praktische manier en aangepast aan uw budget. Wij kunnen alle door ons geleverde pompsystemen installeren. Vaak worden wij flexibel en snel ingeschakeld voor de installatie van pompsystemen in verschillende projecten. Snel reageren op verzoeken is voor ons geen probleem, dankzij onze grote voorraad. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het volledige pompstation of pompsysteem gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Ontwerp, levering en installatie van industriële installaties compressoren

Wij verzorgen het ontwerp, de levering en de aanleg van uw persluchtinstallatie. Daarnaast leveren wij industriële compressoren en bijbehorende accessoires, inclusief installatie, opstart, lekdetectie en verbruiksmeting. Uiteraard bieden wij ook onderhoud en service voor uw persluchtcompressoren.

Duurzame kwaliteit en maatwerkinstallaties

Onze projecten worden uitgevoerd met hoogwaardige en duurzame materialen, wat resulteert in een kwalitatieve installatie op maat. Onze systemen zijn energiezuinig en vereisen minimaal onderhoud voor uw technisch personeel. We verzorgen ook de verdeling van het persluchtnetwerk met hoogwaardige aluminium leidingsystemen, inclusief de elektrische aansluiting.