ENGINEERING — MAATWERK

Maatwerk

Aangezien Antec jaren lange ervaring heeft in engineering en een flexibele sleutel-op-de-deur mentaliteit hanteert voor alle projecten is het belang van maatwerk niet te onderschatten. Antec gelooft dat er voor elke specifieke industriële toepassing een op maat gemaakte installatie bestaat.

“Specifieke toepassingen vereisen specifieke oplossingen”

Generatorsets op maat

Antec biedt maatwerkoplossingen voor generatorsets die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde toepassingen en extreme weersomstandigheden. Zowel het engineeringproces als de assemblage worden verzorgd door Antec.

Op maat gemaakte generatorsets kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met een ventilatierooster dat is voorzien van een toegevoegde mistfilter. Dit zorgt ervoor dat interne schade door vochtige zoute buitenlucht wordt voorkomen.

Hybride systemen op maat

Aangezien energieverbruik, TCO en uw ecologische voetafdruk belangrijker zijn dan ooit tevoren, is Antec ook gespecialiseerd in het uitwerken en opbouwen van een volledig hybride systeem. Zonnepanelen en batterypacks kunnen naadloos gecombineerd worden met uw generatorset.

Pompsets op maat

Specifieke toepassingen vereisen soms specifieke oplossingen. Door de jarenlange ervaring in de scheepsvaart ontwerpt en bouwt Antec volledige pompsystemen voor elke industriële toepassing.

Ventilatie en filters op maat

Voor specifieke industriële toepassingen met betrekking tot ventilatie en filtersystemen waar geen standaard oplossingen voor zijn voorziet Antec een custom build oplossing.