ENGINEERING — MAATWERK

Maatwerk

Aangezien Antec jaren lange ervaring heeft in engineering en een flexibele sleutel-op-de-deur mentaliteit hanteert voor alle projecten is het belang van maatwerk niet te onderschatten. Antec gelooft dat er voor elke specifieke industriële toepassing een op maat gemaakte installatie betstaat.
“Specifieke toepassingen vereisen specifieke oplossingen”

Generatorsets op maat

Voor specifieke toepassingen en extreme weersomstandigheden dienen generatorsets op maat gemaakt te worden. Hiervoor voorziet Antec zowel de engineering als de samenbouw.

Zo kunnen bijvoorbeeld generatorsets worden voorzien van ventilatierooster met toegevoegde mistfilter om interne schade door vochtige zoute buitenlucht te vermijden.

Hybride systemen op maat

Aangezien energieverbruik, TCO en uw ecologische voetafdruk belangrijker zijn dan ooit tevoren, is Antec ook gespecialiseerd in het uitwerken en opbouwen van een volledig hybride systeem. Zonnepanelen en batterypacks kunnen naadloos gecombineerd worden met uw generatorset.

Pompsets op maat

Specifieke toepassingen vereisen soms specifieke oplossingen. Door de jarenlange ervaring in de scheepsvaart ontwerpt en bouwt Antec volledige pompsystemen voor elke industriële toepassing.

Ventilatie en filters op maat

Voor specifieke industriële toepassingen met betrekking tot ventilatie en filtersystemen waar geen standaard oplossingen voor zijn voorziet Antec een custom build oplossing.