SERVICE — ONDERHOUD

Onderhoud

Om U te verzekeren van een goede werking van uw installatie is preventief onderhoud van zeer groot belang. Onderhoud draagt bij tot een verlenging van de levensduur van de toestellen, minder energieverbruik en tal van nutteloze herstellingen worden vermeden. 

Vandaar biedt Antec onderhoudscontracten aan, zo kan U op vaste tijdstippen, afhankelijke van het gebruik en tegen een minimale kost, uw installaties laten onderhouden.

“24h/24h 7 dagen op 7”

‘Het jaarlijkse preventief onderhoud van Antec heeft een enorm effect gehad op de betrouwbaarheid van mijn generatorset’

Onderhoudscontract bij Antec

Antec is de partner voor het uitvoeren van professioneel onderhoud aan uw installaties. Onze jarenlange ervaring in engineering resulteert zich in kwalitatieve service en onderhoud. Onze techniekers zijn gespecialiseerd  in het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen in de productie.

Tijdens dit onderhoud wordt de volledige installatie gecontroleerd en daar waar nodig afgesteld en/of bij geregeld. Indien er tijdens het onderhoud een defect of anomalie wordt vastgesteld zullen wij het nazicht in de mate van het mogelijke afwerken. De nodige herstellingswerken worden apart aangeboden ter uwer goedkeuring alvorens over te gaan tot herstellingswerken.

Heeft u graag info of een voorstel? Twijfel niet en contacteer ons.

Wisselstukken

Ook voor losse onderdelen en wisselstukken van al uw installaties kan U bij ons terecht. Door onze ruime voorraad aan wisselstukken is meestal een snelle service of interventie mogelijk. Niet direct herstelbaar? Dan kunnen we een tijdelijk vervangtoestel voorzien.

Vraag hier  vrijblijvende uw onderhoudscontract aan >