SERVICE — INSTALLATIES

Installaties

Bij Antec hanteren we een flexibele sleutel-op-de-deur mentaliteit voor al onze projecten. Dit wil zeggen dat we oplossingsgericht te werk gaan en onze installaties op maat van de klant afwerken.
Samen met het verkoop team worden de behoefte van de klant besproken. Vervolgens worden er een werkplan opgemaakt en zullen de nodige opmetingen ter plaatsen worden uitgevoerd. 
Tot slot bezorgen wij een offerte voor de te nemen stappen. U kan altijd ons verkoopteam contacteren voor extra informatie.

Installatie industriële pompen

Door onze jarenlange ervaring in de industriële wereld en de scheepvaartsector heeft Antec een grote expertise in de sector van industriële pompen. Dit geeft U de garantie dat uw pompeninstallaties correct, doordacht en efficiënt worden geplaatst.

Het selecteren van de geschikte pomp is slechts een eerste stap, vervolgens volgt een ingewikkeld installatieproces. (plannen, P&ID, installering van een leidingnet, afsluiters, elektrische sturingen en sensoren). Zelf een eenvoudige pomp kan uitgroeien tot een complex proces. Vandaar neemt Antec dit graag van U over.

Installatie generatoren

Antec installeert generatorsets voor noodstroomvoorzieningen, standaard sets voor continue stroomvoorziening of mobiele toepassingen. Voor deze toepassingen voorziet Antec zowel de engineering als de samenbouw.

De omvang van onze generatoren installaties bepaalt u zelf, van losse levering en indienstname tot een volledig sleutel-op-de-deur installatie. Daarnaast voorziet Antec ook alle nodige aansluitingen en de volledige integratie in het gebouw.

Filter installatie

Installatie filters en stofafzuiging

Door jarenlange ervaring in industriële toepassingen zijn onze techniekers perfect opgeleid voor het installeren en ontwerpen van uw filterinstallatie en stofafzuiging. Vanwege onze sleutel-op-de-deur mentaliteit voor alle projecten is geen enkele opdracht onmogelijk en voorziet Antec een custom build oplossing. Hierdoor kunnen partners rekenen op een compleet afgewerkt filter of stofafzuiging systeem met persoonlijk afgestemde service na verkoop. 

Installatie compressoren

Bij Antec zijn onze techniekers gespecialiseerd in het installeren van volledige assortiment ELGI compressoren. Dit omvat zowel de installatie van olievrije, oliegesmeerde als mobiele schroefcompressoren. Dankzij het efficiënte aftersalesnetwerk van ELGI kunnen ELGI-onderdelen gemakkelijk worden vervangen en gerepareerd worden onder garantiebescherming. Dit zorgt ervoor dat techniekers snel en efficiënt onderhoud kunnen uitvoeren aan compressorinstallatie van ELGI.